Кошик
75 відгуків
+380951595501
+380638682705
+380506050010
ООО "Систем кофе сервис"

🔥Види обжарювання кави 🔥

🔥Види обжарювання кави 🔥
Обжарювання зерен впливає на смак приготованого напою і кількість кофеїну в ньому.

19.05.21

Обжарка зерен влияет на вкус приготовленного напитка и количество кофеина в нем. Обработку оценивают по нескольким критериям:
🌸Цвет: от светлой обжарки до темной.
🌸Развитие: от недостаточного к чрезмерному.
🌸Скорость завершающего этапа обжарки: от запекания к застаиванию.
После обработки кофейные зерна обладают разными характеристиками по этим 3 показателям. В зависимости от технологии обжарку делят на несколько видов.

💥Скандинавская и американская обжарка
Оба вида относятся к легкой обжарке, содержащей много кофеина, обладающей легким вкусом и ароматом, в которых чувствуется кислинка.

💥Віденська і французька
Зерна середньої обжарювання найчастіше подають у кав'ярнях, ресторанах та інших закладах. Їм характерні збалансовані смакові і ароматичні якості з виразною кислинкою і гірчинкою.

💥Італійська і іспанська
темного обсмаження Кави містить мало кофеїну і має щільним смаком з гірко-шоколадним присмаком.

А яку каву ви віддаєте перевагу: світлої, середньої або темного обсмаження?
Інші статті
  • 31.05.21 Пуровер
    Пуровер

    ☕️Кавові експерименти не закінчуються на створенні суміші. Можна відходити від стандартів і в процесі приготування напою. У цьому допоможе спеціальна воронка-дриппер, яку називають «пуровер».

    Повна версія статті
  • 26.05.21 Интересные факты о кофе.
    Интересные факты о кофе.

    ☕️Говоря о кофе, многие люди представляют себе банальные вещи: начало дня, заряд бодрости, огромные объемы производства. Но секретов больше, чем вариантов приготовления напитка.

    Повна версія статті